Fagbladet Folkeskolen har en række online faglige netværk til alle folkeskolens fag – sider, hvor du kan finde masser af inspiration til dine fag fra alt fra den nyeste forskning, de vigtigste debatter og anmeldelser til oplysning om nye krav og input fra andre læreres undervisning.

 

Siden 2012 har fagbladet Folkeskolen haft en række netværkssider til folkeskolens fag: De faglige netværk. Det er hjemmesider om dine fag som lærer, hvor undervisere, forskere, fagpersoner, specialister og andre interesserede kan følge, diskutere og kommentere et specifikt fag. 

På folkeskolen.dk/fag kan du finde de 14 netværk, hvor du kan finde inspiration til dine fag. Ved at tilmelde dig de netværk, som er relevante for dig, får du de vigtigste nyheder fra dine fag på mail hver dag eller uge, alt efter hvad der passer dig bedst.

Fagbladet Folkeskolen har en journalist tilknyttet hvert netværk, så der kommer gode, faglige artikler. På netværkene kan du også følge med i vigtige skoledebatter, nye krav og lovgivning, den nyeste forskning og finde masser af inspiration til din undervisning – alt sammen om lige netop de fag, du underviser i.

Lærerstandens Brandforsikring har givet fondsmidler, som sikrer en ekstraordinær, treårig indsats på de faglige netværk. Nu bliver der derfor endnu mere inspiration til dit fag, når alt fra artikler, bloggere, anmeldelser og debatten får et boost.

Som en del af indsatsen kommer der blandt meget andet flere bloggere til netværkene, kendskabet til siderne skal gøres bedre, og der skal ske en webudvikling af netværkssidernes opbygning.

Følg med på folkeskolen.dk/fag

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.