Kurser

TR-Tema 2021 ALLEREDE 11.-12. oktober 2021

Dato: 11.-12. oktober 2021 i tidsrummet fra kl. 9.00 til anden dagen kl. 12.00. Stedet er Konventum, Erling Jensens Vej 1, Helsingør

Deltagerkreds – alle tillidsrepræsentanter og TR-suppleanter.

De af jer, der er i gang med organisationsuddannelsen, skal være opmærksomme på, at organisationsuddannelsen har første prioritet.
Programmet indeholder bl.a. oplæg og aktiv deltagelse i emner som

TR som kulturbærer i en forandringstid

Føler du dig af og til som en lus mellem 2 negle, når der sker forandringer på arbejdspladsen? Det være sig overfor ledelsen eller overfor kollegerne, der har forskellige forventninger/krav til dig som TR.

Det kan være en både frustrerende og stressende situationer at være i.

Hvad sker der, hvis vi bare lader forandringerne gå sin gang. Helt naturlige aspekter af mennesket gør, at det kan gå ud over både sammenholdet og løsningen af kerneopgaven – hvilket igen skaber et dårligere arbejdsmiljø og mindre tillid.

Heldigvis er der noget, enhver tillidsrepræsentant kan gøre både i forhold til kollegerne og ledelsen. Der er både tale om en større forståelse af kommunikation, mennesker og organisation, men deraf også meget konkrete redskaber til den enkelte.

I samarbejde med Tommy Krabbe, cand. mag i interpersonel organisations kommunikation og Storm Steenstrøm, forfatter og rådgiver arbejdes der med at finde energien til at holde den indre ildsjæl tændt, så man ikke brænder ud i processen, men gør en stor forskel til gavn for alle.

Kulturelt indslag og oplæg med udgangspunkt i aktuelle problemstillinger fra interne og eksterne oplægsholdere. En del at undervisningen på førstedagen vil foregå udendørs, så hold øje med vejrudsigten.

Ved tilmelding til kurset, forventes det du deltager i hele programmet.

Foreningen betaler kost og ophold. Transporten sørger du selv for.

Tilmeld dig med det samme!

Tilmelding: Nedenstående oplysninger skal returneres til dora@dlf.org  senest 10. september. Du kan også tilmelde dig her på vores hjemmeside.

TR-Tema 2021 11.-12. oktober 2021
Navn
Medlemsnummer eller fødselsdag
Skole/institution
Tilmelding skal være foreningen i hænde senest 10. september, meddelelse om optagelse på kurset forventes udsendt i uge 37.
Ansøgningen sendes dora@dlf.org