Efter en næsten måned lang valgkamp og en uges intens valgdebat på KLFnet og Facebook er valget om næstformandsposten nu afgjort. Janne Riise Hansen bliver ny næstformand.

Den sidste digitale stemme er afgivet ved næstformandsvalget i Københavns Lærerforening, og resultatet er offentliggjort. Med 1150 stemmer til Janne Riise Hansen og 684 stemmer til Inge Thomsen står det klart, at Janne bliver ny næstformand.

Sammen med Katrine Fylking, der på opstillingsgeneralforsamlingen 24. februar blev valgt som ny formand i KLF, skal Janne Riise Hansen i de kommende år sætte retning for KLF i tæt samarbejde med bestyrelsen.

Det var en både lettet og glad Janne Riise Hansen, som KLFnet talte med for kort tid siden, da valgresultatet blev kendt:

”Jeg er dybt rørt og taknemmelig for hver eneste medlemsstemme, der har peget på mig. Det er et meget stærkt mandat, selvom valgdeltagelsen kunne have været større,” siger Janne Riise Hansen.

”Nu glæder jeg mig til, at bestyrelsesvalget falder på plads, så vi kan komme i gang med at lave det, som vi alle brænder for; gode arbejdsforhold for alle medlemmerne”.

Hed valgkamp, men lunken valgdeltagelse

Selvom debatsporet på KLFnet og Facebook i den seneste uge har været næsten rødglødende, og mange måske har ømme fingre af at like, dele og kommentere til fordel for deres favoritkandidat, blev det ikke nogen imponerende valgdeltagelse ved næstformandsvalget. Knap 32,9 procent af de 5652 stemmeberettigede medlemmer afgav deres stemme.

Det er dog ikke slut med valgkamp og stemmeafgivelse for medlemmerne af Københavns Lærerforening. Fredag 1. april (det er rigtig nok), begynder valget til bestyrelsen og som supplerende kongresdelegerede. Dette valg slutter 6. april kl. 16.00. Du vil ligesom denne gang modtage link til afstemningen ligesom du også finder vej til afstemningen via foreningens hjemmeside.

Du kan læse mere om de forskellige kandidater her.

Denne artikel og tilhørende indhold udtrykker ikke nødvendigvis KLF´s synspunkter. Læs mere. 

 

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.