Kjell Nilsson

Kandidat til bestyrelsen og som kongresdelegeret

Det skal være fedt at gå på arbejde - det er værd at kæmpe for

Vidste du, at

  • Københavns Kommune planlægger at spare over 30 millioner kroner på folkeskolen næste år?
  • De overvejer at få os til at arbejde en dag mere om året (1. maj) - uden at betale ekstra i løn?
  • Vi næste år igen skal klare inklusionsopgaven ude i klasselokalet?
  • 40 % af lærerene har mindre end 4 års anciennitet og alt for mange af de unge og de ældste lærere forlader folkeskolen?

Det er ikke ok, og listen er længere endnu. Der er meget at kæmpe for.

Jeg ønsker flere af de dage, hvor det er fedt at være lærer. Vi går alle sammen på arbejde hver dag – det er ikke til diskussion. Vores arbejdsgiver/skoleleder har ansvaret for, at det kan blive en god arbejdsdag – hver dag – det skal heller ikke være til diskussion. Men i mine øjne har det vist sig, at vores nuværende arbejdstidsaftaler A20 og A21 er for svage. Godt nok er lederen forpligtiget til et tæt samarbejde med tillidsrepræsentanterne, men når samtaledemokratiet er vinget af, så er der åbnet for nye nedskæringer, og vi er overladt til en presset leders forgodtbefindende.

Jeg genopstiller til bestyrelsen i KLF og som kongresdelegeret i Danmarks Lærerforening. Vi skal have en ny slags overenskomster med kollektive rettigheder, som lederen skal følge. Rettigheder, der gælder for alle, og giver en reel hjælp i arbejdet – hver dag.

Kampen for bedre arbejdsvilkår kan vi kun vinde i fællesskab, og der er brug for, at alle melder sig ind i KLF. Ingen kan alt. Alle kan noget. Sammen kan vi uendeligt meget.

Jeg håber, du vil være med i kampen. Jeg kan slet ikke lade være med at kæmpe og håber, du vil stemme på mig.

Stem på Kjell Nilsson.

Se min kandidatvideo

Fakta om valget i KLF

Ifølge KLF's vedtægter skal der til bestyrelsesvalget vælges 4 mænd og 2 mandlige suppleanter samt 3 kvinder og 2 kvindelige suppleanter. Det mindre antal kvinder skyldes, at næstformanden er en kvinde.

Ved valget af bestyrelse kan du sætte kryds ved flere bestyrelseskandidater, dog højst 11 krydser og kun ét kryds ved hver kandidat.

Der er 22 kandidater, der opstiller som supplerende kongresdelegerede til 8 pladser. Ved denne del af afstemningen kan du som stemmeberettiget sætte kryds ved flere kandidater, dog højst 8 krydser og kun ét kryds ved hver kandidat.

Du kan som stemmeberettiget afgive dine stemmer i begge kategorier. Du er muligt at omgøre din stemmer (sidst angivne stemmer tæller).

Klik her for at stemme. Valget afsluttes onsdag 6. april kl. 16.00. 

Følg stemmeprocenten her.