Københavns Lærerkor

HVEM ER VI

Københavns Lærerkor er for sangglade medlemmer af KLF. Koret har optrådt til mange forskellige arrangementer fra Folkemødet på Bornholm til KLF's generalforsamlinger. Koret har altid plads til nye sangere, der har lyst til at synge i et stærkt fællesskab. Læs mere om koret herunder.

Meld dig til hos Anders Jacobsen på tlf. 30287703 eller på mail.

HVAD SYNGER VI

Repertoiret er primært gode danske sange i trestemmig arrangementer. Det er udfordrende og af og til svært, men alle kan deltage. Prøverne er seriøse men foregår i en afslappet og munter stemning. Altid med kaffe og forplejning i pausen. Alle går derfra fyldt med energi og i godt humør. Det er en god måde at møde kollegaer fra andre skoler på.

OM KORET

Københavns Lærerkor er en af de sidegevinster, der kom ud af lockouten for et nogle år siden.

Anders Jacobsen, lærer på Utterslev skole, udnyttede at Københavns lærere pludselig havde noget tid sammen på tværs af skolerne. Han samlede et kor og sang om Ziegler og Bondo rundt om i byen til møder og samlinger.

Der var stor interesse for at synge og det var helt naturligt at fortsætte projektet efter at lockouten var ophørt. Men lærere er jo som bekendt et travlt folkefærd, og der var ikke den helt samme tilslutning.

Anders Jacobsen valgte at fortsætte koret som et 'Projektkor'. Idéen var, at lærere kunne melde sig til et 4-5 ugers projekt, som mundede ud i en koncert i KLF-regi. 3-4 projekter hen over året: DLF-konference , TR-møder, julefrokost for pensionister og på Folkemødet på Bornholm.

Koret øver tirsdage fra kl. 19.30 til 21.00 på Frydendalsvej 24, hvor Københavns Lærerforening hører til.

VORES FORVENTNINGER TIL DIG

Det forventes ikke at alle kommer hver tirsdag, men at det prioriteres seriøst, og at man selvfølgelig melder afbud, hvis man er forhindret.

Se eller gense korets opførelse af den smukke jubilæumskantate i anledningen af KLF's 50-års jubilæum i 2017: