På de fleste skoler er fagfordelingen for længst på plads. Selvom tankerne fortsat er fokuseret på indeværende skoleår, kan det godt betale sig at smugkigge ind i det næste. I hvert fald hvis du gerne vil bruge Skoletjenestens mange tilbud i din undervisning.

Skoletjenesten tilbyder mere end 300 undervisnings- og læringstilbud, så det kan nemt virke overvældende at hitte rundt i. Men inden sveden pibler frem på panden, så tag et kig i kataloget og brug skoletjenesten.dk til at søge mere specifikt på fag, emne, klassetrin, tid og steder.

Læringsmiljøer uden for skolen er et område i stor udvikling. Der kommer hele tiden flere undervisningstilbud og eksterne læringsmiljøer til i hele landet målrettet elever i grundskolen. Så der er rigeligt med muligheder til lærerne og eleverne.

Årskataloget er inddelt i syv forskellige kategorier:

Naturfag og naturvidenskab – Scenekunst, musik og film – Kulturhistoriske museer – Kunst, design og arkitektur – Kulturhistoriske miljøer – Lokalhistoriske museer og Kulturudveksling

Artikler hjælper dig på vej med inspiration

Foruden de mangeartede undervisningstilbud, rummer årskataloget også en række artikler, hvor lærere og elever fortæller om deres udbytte af undervisningen uden for klasselokalet. En række lærere fortæller også, hvordan undervisningsmetoder og tilgange fra nogle af Skoletjenestens tilbud har givet inspiration til egen undervisning, ligesom nogle udskolingselever giver deres bud på, hvordan åben-skole- tilbud motiverer dem. 

Læs årskataloget her: Skoletjenestens årskatalog 2018/19

Denne artikel og tilhørende indhold udtrykker ikke nødvendigvis KLF´s synspunkter. Læs mere.

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.