Hvert år er tusindvis af børn afsted på Københavns Lærerforenings sommerkolonier. Nu har Kolonierne fået en ny hjemmeside, som giver et nemmere overblik for både kolonibørn, personale og folk, der gerne vil leje bygningerne.

 

Ideen om en ny hjemmeside har ulmet længe på kolonikontoret, så det er en glad leder af Kolonierne, Søren Freiesleben, der nu kan præsentere hjemmesiden online.

”Vi er rigtig glade for den nye hjemmeside. Den gamle var statisk og uinspirerende. Med den nye har vi fået en langt mere brugervenlig og indbydende side, som præsenterer vores kolonier meget bedre og er lettere at navigere på,” siger han.

Den nye hjemmeside er responsiv, så den passer til alle platforme – fra computere til mobiler og tablets. Samtidig er det blevet lettere at finde rundt på siden, som nu er opdelt ud fra om man skal på sommerkoloni eller gerne vil booke bygningerne.

Nemmere udlejning

Det er også blevet mere overskueligt at leje kolonierne til for eksempel familieture. Man kan let søge kolonierne frem ud fra for eksempel et ønsket antal sovepladser, eller vælge ud fra koloniernes beliggenhed på et kort. Kolonierne er indbydende præsenteret med både galleri, plantegninger, en beskrivelse af kolonien samt praktisk information om lokalområdet og dets seværdigheder.

Der er også en kalenderfunktion, så man kan se, hvornår kolonierne er lejet ud. Det arbejder som noget nyt sammen med kolonipersonalets eget bookingsystem, så det er også et løft for foreningens ansatte, fortæller Søren Freiesleben.

”Det kommer til at spare personalet for en masse opkald om kolonier, som alligevel viser sig at være bookede på de datoer, folk ringer om. Samtidig kan man se flere oplysninger om kolonierne, så man bedre kan se, hvad man kan få de forskellige steder. Det er et stort løft,” siger han.

Der er også kommet en loginfunktion til kolonipersonale og tilsynsførende, som nu har fået deres egne indholdssider på hjemmesiden.

Besøg den nye hjemmeside på www.kolonierne.dk

Årets kolonifolder er nu ude på skolerne, hvor tilmeldingsfristen er 15. februar. 

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.