Lars Sørensen gæster studiet for at tale om det nedslående hovedstyrelses-valgresultat set med københavnske øjne. Hvad gik galt i København?

Det blev langt fra det resultat, som Københavns Lærerforening havde satset på. Tre kandidater fra KLF's bestyrelse stillede op til hovedstyrelsesvalget i Danmarks Lærerforening. To førstegangskandidater - Inge Thomsen, næstformand i KLF og Katrine Fylking - lærer og bestyrelsesmedlem, samt Kjell Nilsson som genopstillede til Hovedstyrelsen. Da valgresultatet tikkede ind sidst på eftermiddagen tirsdag, stod det klart, at det kun blev Katrine Fylking, der opnåede valg. Dermed er det en realitet, at KLF for første gang i siden 1950, kun er repræsenteret med én københavner.

62% af de københavnske stemmeberettigede medlemmer var ved tasterne i de 14 dage valget varede, men fordelingen af stemmerne gjorde, at Inge Thomsen og Kjell Nilsson ikke fik tilstrækkelig opbakning i sidste ende. 

Formanden i studiet

KLFnet.dk har dagen derpå inviteret formand Lars Sørensen i studiet for at tale om valgresultatet. Her får vi også de første reaktioner fra de tre kandidater.

Du kan høre podcasten herunder eller hente den i din podcast-app på din mobil eller tablet - søg efter 'Københavns Lærerforening'. Udsendelsen hedder 'Dagen derpå'.

Denne artikel og tilhørende indhold udtrykker ikke nødvendigvis KLF´s synspunkter. Læs mere. 

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.