Tænk jer en ekstra gang om på Rådhuset – bevar folkeskolen i København.

Debatindlægget er udtryk for skribentens egen holdning. Alle kan som udgangspunkt sende debatindlæg til KLFnet.dk's redaktion. Se regler og retningslinjer for debat på KLFnet.dk.

Det har vist sig, at Børne- og Ungdomsforvaltningens budgetlægning har været urealistisk lav for, hvor mange elever der har brug for at gå i specialskoler i København. Eleverne/børnene hænges ikke ud med navns nævnelse, men vores valgte politikere i Børne- og Ungdomsudvalget har brugt dem som argument for den hovsa-nedskæring, der nu er meldt ud til alle specialskoler og almene folkeskoler i hele kommunen, og efter sommerferien vil eleverne nu møde en skole med dårligere muligheder for at give dem en god og udviklende skoletid. Og alle os lærere og øvrigt personale, vi møder ind til en arbejdsplads, hvor nogle måske er blevet fyret, og andre måske har søgt væk. Vi møder ind til en arbejdsplads med færre muligheder for at trives i vores arbejde og gøre en positiv forskel.

Jeg kan godt huske 7 måneder tilbage til kommunalvalget, og der blev ikke givet valgløfter om nedskæringer på folkeskolen. Hvis gamle aftaler og politiske rævekager resulterer i, at det politiske flertal i Borgerrepræsentationen vender tommelfingeren ned til at hjælpe byens skolebørn – så vil jeg nødigt skrive, hvad jeg tænker om vores politikere. Men jeg forventer i det mindste omvendt, at de melder offentlig ud om deres nye politik.

Men, så galt behøver det ikke at gå - tænk jer om en ekstra gang på Rådhuset.

Bevar folkeskolen i København – stop hovsa-nedskæringerne!

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.