Pernille Gaarde Bendix har god gennemslagskraft og faglig indsigt. Jeg vil anbefale at stemme på Pernille til DLF’s hovedstyrelse.

Pernille har siddet i KLFs bestyrelse i 3,5 år, været kongresdelegeret i 6 år og har siddet 4 år i Borgerrepræsentationens Børne-og Ungdomsudvalg for SF.

Pernille har solid politisk erfaring.

Pernille er dygtig, kritisk og skarp. Hun er konkret i sin form og sit sprog. Hendes fagpolitiske arbejde har altid været båret af stor indsigt og højt engagement. Kvaliteter vores fagforening, KLF, nyder godt af.

Pernille har været lærer i 20 år og brænder for folkeskolen, hun har benene solidt plantet i skolens hverdag.

Hun ønsker en folkeskole, hvor der er tid til nærvær og fordybelse. En demokratisk folkeskole hvor lærerne skal have ordentlige arbejdsforhold og professionel indflydelse. For Pernille er vejen til en god folkeskole, en folkeskole der understøtter fællesskabet, elevernes undervisning og trivsel.

Pernilles fagpolitiske arbejde har en klar hovedpointe ”Vi skal presse på for at skabe et godt arbejdsmiljø og ordentlige arbejdsforhold for lærerne”. Det er lærernes arbejdsliv, det gælder!

På den nyligt afholdte kongres i DLF talte Pernille for, at der skal fokuseres på arbejdsmiljøet og en forbedring af vores arbejdstidsaftale. Vi skal ikke gå og vente på en bedre aftale - den får vi ikke foræret af arbejdsgiverne/politikkerne. ”Vi er selv med til at modne tiden.”

Jeg er sikker på, at Pernille vil være et konstruktivt og kritisk hovedstyrelsesmedlem, der vil være med til at stille de nødvendige krav om forbedringer af lærernes arbejdstid. Hun vil åbent være med til at tage debatten, rejse en berettiget kritik af tilstanden i folkeskolen, af vores arbejdsvilkår og de mangler, der også er ved ”A20”.

Det er vigtigt for Pernille, at lærerforeningen har et levende medlemsdemokrati med en åben kritisk debat, hvor der plads til alle. Hun er god til at mobilisere og at organisere også praktisk f.eks. i forbindelse med kurser, faglige arrangementer, generalforsamling og medlemsfester.

Pernille har blik for det nødvendige sammenhold på tværs af faggrænser. Hun ved, at overenskomstforhandlinger ikke kun vindes i forhandlingslokalet. De vindes også ved det politiske pres, der kan skabes uden for forhandlingslokalet sammen med den øvrige fagbevægelse.

DLF’s hovedstyrelse har brug for en kandidat, som har fødderne godt plantet i skolens hverdag og lærernes arbejdsliv. En der åbent og kritisk tager debatten, også når den er svær. En der har solid politisk erfaring og indsigt. En der kan være med til at skabe forandring og politiske resultater.

Pernille Gaarde Bendix er en stærk kandidat, giv hende din stemme ved hovedstyrelsesvalget!

Anbefalet af Peter Jensen, første suppleant for Pernille Bendix, Lærer på Christianshavns skole og medlem af KLF`s bestyrelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.