En lærer, der brænder for eleverne med særlige behov, som har øje for vilkårene og arbejdsmiljøet på området - Bør vi ikke have en fra det specialiserede området i hovedstyrelsen?

En stærk stemme for specialskolerne
Hver 4. lærer har noget med specialundervisning at gøre, alene af den grund giver det i min optik rigtig god mening, at Anders Kildahl Juul stemmes ind i hovedstyrelsen, og således udgør de omkring fem procent af hovedstyrelsen. 

Arbejdsom, ordentlig og stratetisk
Anders har 11 års erfaring fra det specialiserede område som lærer, derudover har han været tillidsrepræsentant i 8 af årene, samt siddet 1,5 år i kredsstyrelsen i Københavns Lærerforening, hvor han også er ansvarlig fra specialnetværket. Anders’ engagement er imponerende, og jeg vil anbefale alle lærere på det specialiserede område at stemme på ham, da hans stemme og viden vil gavne medlemmerne i Danmarks Lærerforening. Det har han vist i sine mange debatindlæg om området.

Solid erfaring som tillidsrepræsentant
Derudover har jeg for halvandet år siden overtaget TR-gerningen fra Anders. Det er gået op for mig, hvor gode aftaler Anders har forhandlet hjem i forhold til Arbejdstidsaftale 20. Anders opnår også gode resultater i sit arbejde i kredsstyrelsen, hvor jeg ved, han er anerkendt for sin arbejdsomhed, ordentlighed og evne til at opnå resultater. Jeg tror, hans blik for strategi med en pragmatisk tilgang er det, som skal til i denne tid for hovedstyrelsen.
 

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.