I disse dage afholdes der suppleringsvalg til Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse. Marianne Giannini anbefaler her en stemme på Pia Jessen.

Debatindlægget er udtryk for skribentens egen holdning. Alle kan som udgangspunkt sende debatindlæg til KLFnet.dk's redaktion. Se regler og retningslinjer for debat på KLFnet.dk.

Jeg har som børnehaveklasseleder brug for en, der repræsenterer mit arbejdsområde i arbejdet i Danmarks lærerforenings hovedstyrelse. En som forstår og husker på at have fokus på alle de udfordringer og problemstillinger, der hører med til at arbejde med skolestarten og være en del af i indskolingen.

Jeg ved, at Pia Jessen vil kunne løfte denne opgave og samtidig have fokus på trivsel og arbejdsforhold for alle ansatte i folkeskolen og arbejde hårdt for at være med til at nå det bedste resultat i en hver situation.          

Pia har med sit mangeårige virke som børnehaveklasseleder, tillidsmand og medlem af Varde Lærerkreds en stor, bred erfaring. Ud over dette har Pia siden 2007 været formand for Børnehaveklasseforeningen og i den forbindelse medvirket i relevante debatter, holdt oplæg og været involveret i udarbejdelse af undervisningsmaterialer og sprogvurderinger.

Samtidig mener jeg, at det er utroligt vigtigt for DLF at have en hovedstyrelse, der har alle fraktioner repræsenteret. Fraktion 2 mangler en repræsentant.

Stem trygt på Pia Jessen ved suppleringsvalget - det har jeg gjort.

Marianne Giannini, børnehaveklasseleder på Langelinieskolen, Østerbro, København

 

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke. Tilmeld dig her.