KLF's formand giver sin anbefaling til hovedstyrelseskandidat Janne Riise Hansen i dette indlæg.

Debatindlægget er udtryk for skribentens egen holdning. Alle kan som udgangspunkt sende debatindlæg til KLFnet.dk's redaktion. Se regler og retningslinjer for debat på KLFnet.dk.

Ligesom flertallet i KLF’s bestyrelse har jeg valgt at give min stemme til Janne.

Janne har i en årrække være valgt ind i KLF's bestyrelse, og har det seneste år også været formand for foreningens faglige udvalg. Hun stiller op i kampvalg med tre andre kompetente fagpolitikere, og det er positivt, at der er kamp om pladserne i DLF.

Janne har en række stærke kompetencer, som DLF vil få stor glæde af.

  • Hun har specialistviden med udgangspunkt i praksis på specialundervisningsområdet. Hun har derfor også en klar holdning til, hvornår inklusion, set med et lærerperspektiv, giver værdi for eleven og for klassefællesskabet.
  • Hun har arbejdet med en lang række arbejdsmiljøproblemstillinger. Blandt andet den markante stigning i antallet af lærere, der oplever vold og trusler og det stigende pres på opgavemængde og opgavekompleksitet.
  • Hun er god til at organisere og involvere og til at skabe netværk og på den måde medvirke til at udvikle nedenfra.

Jeg håber, at Janne bliver valgt til den ledige hovedstyrelsesplads. Jeg er glad for, at hun ikke kun er en KLF-kandidat, men at hun også nyder tillid og har opbakning fra flere kredsformænd i hovedstadsområdet.

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.