Selvom der fortsat er lange udsigter til lunt badevand og konstant blå himmel, så er sommerferien på en måde rykket en anelse tættere på i dag. Københavns Lærerforenings Kolonier har nemlig åbnet for tilmeldinger til alletiders sommerferie for de københavnske skoleelever.

De populære feriekolonier byder igen i år på et væld af sjove, spændende og udviklende tilbud til de feriehungrende børn og unge, hvor fællesskab, leg og ferieaktiviteter er omdrejningspunktet.

Skoleferiens seks uger er således spækket med muligheder for byens skolebørn, uanset om man er til idræt, teater, natur eller bare helt almindelig feriekoloni.

Foruden de populære temakolonier, hvor seneste nye tiltag er en kæledyrskoloni, tilbyder Københavns Lærerforenings Kolonier også kolonier for skolehold. I år er der planlagt 28 skolehold, hvor elever og lærere fra samme skole tager på koloni sammen.

Alle skoler har i sidste uge modtaget den eftertragtede, blå kolonifolder med oversigten over alle kolonitilbuddene. Den billedrige folder giver et godt overblik over de forskellige kolonitilbud med beskrivelser. Har man ikke fået en folder, kan den hentes i en digital version her.

Henover sommeren forventer Kolonierne, at omkring 90 kolonihold med op mod 4000 københavnerbørn triller afsted ud i sommerlandet for at nyde en uge af den danske sommer sammen.

Men inden hjulene ruller på busserne, skal koloniholdene fordeles, og det kræver, at børnene får meldt sig til i den kommende periode. Fra i dag 10. januar og frem til 10. februar kan man tilmelde sig en feriekoloni via dette link.

21. april får børn og forældre besked fra kolonikontoret om, man har fået den ønskede plads på en feriekoloni.

Er du lærer, lærerstuderende eller har du dokumenteret erfaring i at arbejde med børn og unge, kan et job på en feriekoloni måske være noget for dig. Du kan læse mere om sommerjob hos Københavns Lærerforenings Kolonier her.

Denne artikel og tilhørende indhold udtrykker ikke nødvendigvis KLF´s synspunkter. Læs mere.

 

 

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.