Stort velkommen til Jan Hulevad, der starter som ny kommunikationskonsulent i KLF den 1. juni. Jan kommer fra en stilling som kommunikationskonsulent i Danmarks Lærerforening.

Jan Hulevad bringer mange års relevant erfaring med til KLF. Gennem de seneste 16 år har han arbejdet som kommunikationskonsulent i DLF, hvor hans ansvarsområder har spændt bredt - fra pressekontakt til egentligt kampagnearbejde og i stigende grad formandsbetjening. Han har med andre ord mange års erfaring med at varetage lærernes og mindre medlemsgruppers interesser.

Tidligere har han været pressechef for overborgmesteren i Københavns Kommunes, hvor han bl.a. havde det overordnede ansvar for Økonomiforvaltningens relationer til medierne.

Han har også været presseansvarlig i DLF (i en tidligere ansættelse), pressemedarbejder i HK’s forbundssekretariat, pressemedarbejder og kampagnechef i Greenpeace Danmark og assistent for ministerens pressechef i Miljøministeriet.

- Jeg glæder mig til at byde Jan velkommen i KLF. Jeg er sikker på, at hans relevante og stærke erfaring vil komme KLF til gavn, siger Katrine Fylking, formand for Københavns Lærerforening.

Jan har en bachelor i dansk og kommunikation fra Københavns Universitet fra 1994. Han er 57 år, bor på Frederiksberg med sin kæreste gennem 17 år, og i sin fritid dyrker han sin have i Vejby.

Jan kan kontaktes på jhu@dlf.org.

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.