Regeringens såkaldte ”omstillingsfond” giver nu mulighed for at søge om tilskud til videreuddannelse for op til 10.000 kr. årligt.

Hvis du har planer om at videreuddanne dig, kan du nu søge om tilskud fra regeringens omstillingsfond. Fra 1. januar 2024 giver Omstillingsfonden personer med en videregående uddannelse til og med professionsbachelor-niveau samme mulighed som faglærte og ufaglærte for at søge om økonomisk støtte til videreuddannelse. Det vil bl.a. sige alle med en læreruddannelse. Regeringen har afsat 86 mio. kr. i fonden til deltagerbetaling i forbindelse med efteruddannelse, hvor personer i deres fritid eller arbejdstid – efter aftale med arbejdsgiver – kan deltage i et offentligt godkendt efteruddannelsesforløb. Du kan læse om regeringens omstillingsfond her.

Man søger tilskud fra Omstillingsfonden i forbindelse med den normale tilmelding til et uddannelsesmodul hos de videregående uddannelsesinstitutioner, som udbyder uddannelse, der er omfattet af Omstillingsfonden fra 2024. Du kan f.eks. læse opslag om ansøgning hos Københavns Professionshøjskole eller Professionshøjskolen Absalon.

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.