Børne- og ungdomsborgmester Jakob Næsager vil gøre eleverne i København til landets dygtigste. Men hvordan skal vi opnå den målsætning med stor lærermangel, inklusionsudfordringer og mangel på tid til at gøre arbejdet ordentligt? KLFnet har borgmesteren i studiet.

Det er knap ni måneder siden, at den konservative Jakob Næsager satte sig i borgmesterstolen på Københavns Rådhus. Allerede inden han trådte ind på borgmesterkontoret 1. januar i år, sagde han flere gange, at eleverne, der starter i skolen nu, skal være de dygtigste i landet, når de forlader folkeskolen. 

Hvordan vil Jakob Næsager indfri den ambition, når skolen samtidigt mangler uddannede lærere, og et flertal af lærerne i skolen peger på store udfordringer med at løse inklusions- og undervisningsopgaven? 

KLFnet har inviteret borgmesteren med de store ambitioner for folkeskolen i studiet til en samtale om visoner, inklusion, lærermangel og de kommende budgetforhandlinger. 

Du kan høre podcasten i din podcast-app - søg på KLFnet Podcaster eller Københavns Lærerforening. Du kan også lytte til udsendelsen herunder:

Denne artikel og tilhørende indhold udtrykker ikke nødvendigvis KLF´s synspunkter. Læs mere. 

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.