Danmarks Lærerforening skal have ny hovedstyrelse. Valget finder sted den 23. november til 5 december. Brug din københavner-stemme!

Det er hovedstyrelsen, som leder Danmarks Lærerforening mellem kongresserne. Hovedstyrelsen består af foreningens formand og næstformand samt 19 medlemmer, som er valgt over hele landet. Derudover er formanden for Skolelederforeningen og formanden for Lærerstuderendes Landskreds medlemmer af hovestyrelsen. Den nye hovedstyrelse vælges for en fireårig periode fra 1. januar 2024 til 31. december 2027. Følg med i debatten her

Alle stemmeberettigede medlemmer vil modtage en mail med link til afstemningen. På DLFs hjemmeside kan du læse mere om hvem, der har stemmeret til hovedstyrelsesvalget. Også bladet Folkeskolen følger valget og har en oversigt over kandidaterne og deres valgoplæg. Det er muligt at stemme på kandidater fra hele landet.

Københavns Lærerforening opfordrer alle medlemmer til at bruge deres stemme og til at sikre, at hovedstaden får maksimal indflydelse i ledelsen af Danmarks Lærerforening.

Du kan se en oversigt over de kandidater, der er medlem i Københavns Lærerforening, og deres valgmateriale på KLFnet. Brug din københavner-stemme!

Følg med i debatten her

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.