Årets første arbejdsdag i Københavns Lærerforening byder på en hilsen fra formanden til medlemmerne. Corona, bestyrelsesvalg, realiseringen af vores arbejdstidsaftale, kommunens budget og en rekordstor deltagelse ved generalforsamlingen er blandt emnerne i nytårshilsnen.

Se nytårshilsnen nederst i denne artikel.

Dronningen har holdt sin nytårstale, og i går var det statsministerens tur. I Københavns Lærerforening sender formand Katrine Fylking i dag en mindre højtidlig, men stadigvæk indholdsrig nytårshilsen til medlemmerne af foreningen.

I sin hilsen til de mere end 5.500 medlemmer af Københavns Lærerforening takker Katrine Fylking blandt andet lærerne for deres store arbejde under corona-perioderne, hvor de var det faste holdepunkt for eleverne i skolen.

”I har gjort et fantastisk arbejde, og jeg utrolig stolt over den indsats og det engagement, som I har vist. I har haft en afgørende betydning for, hvordan vores børn og unge er kommet igennem de turbulente corona-år. I har været et af de faste holdepunkter i en hverdag, der på alle måder har været vendt på hovedet. Tak for det!”

Bestyrelsesvalget, der nærmest varede i evigheder fra februar til slut april er også nævnt. Her fremhæver Katrine Fylking det arbejde, som bestyrelsen har fået et godt tag i for at forbedre medlemmernes arbejdsvilkår ude på skolerne. Det gælder både det omfattende, konstante arbejde med arbejdstidsaftalen, Københavns Kommunes budget og inklusionsundersøgelsen, der har sat nyt fokus på rammerne i skolen.

Se hele talen i videoen herunder:

Denne artikel og tilhørende indhold udtrykker ikke nødvendigvis KLF´s synspunkter. Læs mere.

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.