Der bliver rykket en anelse rundt på pladserne i Københavns Lærerforening i den kommende tid. Lærer og mangeårigt bestyrelsesmedlem, Thomas Roy Larsen, er nemlig ansat som ny konsulent, og det betyder, at han udtræder af bestyrelsen.

Dermed indtræder 1. suppleant på herresiden, Thomas Poulsen, på den ledige plads omkring bestyrelsesbordet.

For Thomas Roy Larsen bliver der tale om et større arbejdsmæssigt skifte fra jobbet som lærer og bestyrelsesmedlem til fremover at skulle sagsbehandle som konsulent i Københavns Lærerforenings sekretariat.

Opgaverne på Thomas Roy Larsens bord vil hovedsageligt være sager om sygdom, samarbejdsproblemer og som bisidder i tjenstlige samtaler, hvor medlemmer har behov for hjælp fra KLF. Derudover vil der være andre opgaver i sekretariatet i samarbejde med de øvrige konsulenter.

”Det bliver selvfølgelig noget af en forandring,” fortæller Thomas Roy Larsen til KLFnet.

”Sekretariatet i Københavns Lærerforening har altid stået som en garant for professionel medlemsservice i mine øjne. Det er jeg overbevist om, at jeg med mine kompetencer vil kunne bidrage til at blive en del af. Jeg har været lærer i 20 år, og i bestyrelsen i 10 år. Så jeg kender foreningen særdeles godt.” Nu glæder jeg mig til at komme tættere på medlemmerne og gøre en forskel her.”

Thomas Roy Larsen udtræder af bestyrelsen allerede efter bestyrelsesmødet 10. november og vil frem til 1. december i mindre omfang kunne trække på Jakob Munk Jensens viden og erfaringer.

En veteran vender tilbage

Med Thomas Roy Larsen ude af bestyrelsen bliver den ledige plads som nævnt besat af tidligere bestyrelsesmedlem og nuværende lærer og TR på Grøndalsvængets Skole, Thomas Poulsen.

Han glæder sig til igen at tage fat i det politiske arbejde i Københavns Lærerforening og sender samtidigt en lykønskning til sin tidligere bestyrelseskollega, Thomas Roy Larsen:

”Jeg er meget glad for at få lov til at sætte mit kandidatur i spil igen, samtidig ønsker jeg Thomas Roy tillykke med sin ansættelse som konsulent i KLF, hvor jeg er sikker på, at han vil blive et stort aktiv.”

”Det er altid en ære at arbejde for lærerne i København. Jeg ved, at jeg med min erfaring og viden om det faglige arbejde kan være med til at gøre en forskel i bestyrelsen. Derfor ser jeg også frem til samarbejdet med formandskabet og den øvrige bestyrelse.”

Og der er rigeligt med opgaver at kaste sig over på det fagpolitiske område, vurderer Thomas Poulsen.

”Jeg ser frem til at arbejde for bedre forhold for lærerne og eleverne i København. Der er nok at tage fat på: En fejlslagen inklusion og mistrivsel giver lærerne en opgave, der under de nuværende rammer er umulig at løse. Jeg vil arbejde for, at den meget svære opgave for alvor anerkendes i samarbejdet om arbejdstid, og for at kommunen afsætter de nødvendige ressourcer for reelt at give lærerne muligheden for at lykkes med de kommunale målsætninger i Plads til forskellighed,” lyder det blandt andet fra det kommende bestyrelsesmedlem.

Denne artikel og tilhørende indhold udtrykker ikke nødvendigvis KLF´s synspunkter. Læs mere. 

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.