Fotos fra Andalusien-turen

Fotoserie: Vi var 68 glade pensionister på en 8 dages tur til Andalusien. Vi boede ca. 100 km øst for Malaga på det 4* hotel Costa Tropcal. Den første dag var vi en tur til kystbyen Nerja med “Europa-balkonen”, derefter op i bjerglandsbyen Frigiliana.

Næste tur var til Alhambra med de skønne haver og smukke paladser. Så var vi også en tur på Skinkemuseum, og med fælles frokost på en lokal restaurant.

Dernæst en tur til det fantastiske Cordoba med “indbygget” Katedral, og bagefter inde i Cordoba by, hvor der samme dag var konkurrence om at fremvise den smukkeste patio. Vores næste tur var til Almuñécar ca. 4 km fra vores hotel, og her så vi blandt andet en MEGET gammel fiskefabrik fra ca. 300 år e. Kr.

Vi havde også en tur op til en økologisk frugtplantage, hvor familien hjalp hinanden med at dyrke mange dejlige frugter, blandt andet mango, melon, avocado og kumkat ... efterfulgt med smagsprøver til alle. Den sidste aften var der gallamiddag i hotellets festsal og med carbaret af Ejvind og lærkerne. Alt i alt en dejlig tur med mange gode oplevelser.

Af Ruth Johansen